Доналд Тръмп
Доналд Тръмп / Gulliver/Getty Images

Да бъде президент на САЩ за Доналд Тръмп без съмнение е ролята на живота му. Изявите на големия и малкия екран обаче не са чужди за него и преди това.

Холивудски звезди заплашиха да напуснат САЩ след победата на Тръмп

Тръмп има епизодични роли в редица филмови и телевизионни продукции и дори е печелил някое и друго отличие. Или по-скоро антинаграда - "Златна малинка" за ролята на самия себе си.

До Доналд Тръмп винаги има поне една красива жена! (СНИМКИ)




От катастрофалната си изява във фентъзи комедията "Привиденията не го правят" (1989) с Бо Дерек до участия редом до холивудски звезди от ранга на Уил Смит и Сандра Бълок, Доналд Тръмп има богат филмов и телевизионен опит.

Новият президент на САЩ е човекът, който ориентира за посоката изгубения Маколи Кълкин в хитовата лента "Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк" (1992).

Остава въпросът какви посоки ще следва държавният глава през следващите четири години.

Тръмп се подвизава и в компанията на героите от комедията "Зулендър" (2001). В обичайната роля на самия себе си бизнесменът отправя похвала към главния герой - супермодел, в образа на когото се превъплъщава Бен Стилър. "Без Дерек Зулендър светът на мъжете модели нямаше да бъде такъв, какъвто е днес", казва Тръмп.

Звездните поддръжници на Хилари Клинтън ронят сълзи (ВИДЕО)

В романтичната комедия "Срок за влюбване" Доналд Тръмп отново играе самия себе си в сцена, в която се спречква с Джордж Уейд (Хю Грант) на парти, малко преди главният герой да се влюби в Луси Келсън (Сандра Бълок).

Тръмп се е снимал в два филма с Упи Голдбърг, която се закани, че ще напусне страната, ако той бъде избран за президент на САЩ - "Съдружникът" и "Еди", както и в комедията "Малките разбойници" (1994).

Майли Сайръс призова през сълзи Тръмп да се отнася към хората с любов (ВИДЕО)

Телевизионните изяви на Доналд Тръмп включват камео роли в "Сексът и градът" със Сара Джесика Паркър, "Шоуто на Дрю Кери", "Палавата Сюзън" с Брук Шийлдс, "Принцът от Бел Еър" с Уил Смит, "Шеметен град" с Майкъл Джей Фокс и Чарли Шийн, "Гувернантката" с Фран Дрешър, "Елизабет" с Елизабет Хърли.

Сега Доналд Тръмп отново ще играе себе си в най-голямото шоу на планетата. Как ще се справи с ролята само времето ще покаже.


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА