Силвестър Сталоун с дъщерите си Скарлет, София и Систийн
Силвестър Сталоун с дъщерите си Скарлет, София и Систийн / Gulliver/Getty Images
Екшън звездата Силвестър Сталоун често показва своята „слабост“ в социалните мрежи, а именно трите си дъщери София, Систийн и Скарлет.

Коравият екшън герой и най-голямата му слабост (СНИМКИ)

В Instagram Слай отново показа колко горд татко е, като публикува снимка с трите момичета, която озаглави „С прекрасните ми дъщери! Винаги е удоволствие да прекарваме време заедно!“.
 

At an event last night with my wonderful daughters! Always a pleasure to spend time them!#townandcountry #netflix

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on


Само за 12 часа фотографията събра над 200 000 харесвания в социалната мрежа. Не липсваха и забавни коментари, сред които „Слай – розата между три тръна“.

И миналата година Слай развълнува феновете със снимка с дъщерите си в Instagram, вижте я тук

По-рано този месец екшън звездата показа в Instagram публикация на Daily Mail за 19-годишната Систийн, като написа към нея „Продължавай в същия дух, обичаме те!“
 

Keep up the good work, Love mom and dad

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

В началото на годината трите дъщери на Силвестър Сталоун влязоха в ролята на Мис Златен глобус по време на 74-ата церемония по раздаване на статуетките.

Децата на знаменитости, които станаха звезди в модата (СНИМКИ)

Тогава татко Слай дейно участваше в подготовката на най-малката си щерка – Скарлет.

"Той ме посъветва да говоря ясно и отчетливо и да внимавам за стойката си. Освен това баща ми много се притесняваше да не падна и дори ме караше да ходя по един час дневно на токчета", разкри тийнейджърката.

Момичето на татко в Холивуд: Звездни бащи и красивите им дъщери (СНИМКИ)

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин се женят през 1997 година. Двамата имат три дъщери. Най-голямата – София Роуз Сталоун, се ражда през 1996 година. Две години по-късно на бял свят се появява Систийн Роуз, а през 2002 година се ражда най-малката – Скарлет Роуз

Трите красавици съвсем не се крият в сянката на известния си татко. Те се изявиха като Мис Златен глобус в началото на 2017 година, участваха в няколко модни дефилета, украсиха и няколко списания.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook