Хубаво е човек да ходи на почивки, екскурзии, да пътува. Но е още по-хубаво, когато го прави с любимия човек. В това със сигурност се е убедила Гери-Никол, която е в Тайланд, но този път е с гаджето си. Вижте в канала "Опасни връзки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In the jungle 🌴🌴🌴 #InTheJungle #Thailand #Phuket

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on


Фенове ѝ я издадоха, че е с бившия ММА боец Дани Илиев, който наскоро отбеляза победа срещу Деян Топалски. Явно двамата са решили да се отдадат на сладка почивка след професионалните успехи. Разбра се, че двамата са двойка на светско събитие в края на миналата година, когато показаха, че са достатъчно близки, за да си разменят ласки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#paradise #enjoylife

A post shared by Dani.Iliev (@danii.iliev) on


Всъщност Дани Илиев и Гери-Никол нямат общи снимки, но пък се появяват в Instagram профилите на двамата кадри по едно и също време и от едно и също конкретно място.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thailand 🇹🇭 Helloooo Again #Thailand #Sunny #Love ☀️🌴🐲

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on


И докато Гери-Никол се наслаждава на лятното време, високите температури и слънчевите лъчи, спортистът посети легендарна за муай тай и кикбокс академия, където направи стабилна тренировка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#power #kicks #muaythai #thaistyle 🔥

A post shared by Dani.Iliev (@danii.iliev) on


Вероятно именно покрай новата си изгора Гери-Никол се запали страстно по фитнеса. Дори в Тайланд Гери-Никол продължава да тренира.