Гери Никол
Гери Никол / Божидар Русев
Гери Никол
94319
Гери Никол
  • Гери Никол
Докато мнозина обвиняват Гери-Никол за поредните провокации в новата й песен „Напрао ги убивам“, тя обясни в интервю за Дарик, че отново е разбрана погрешно. Гери-Никол пеела за влакове и математика и според нея текстът й изобщо не бил скандален.
 
„Чувствам се много добре, развълнувана съм. Имах проблеми с брояча във видео платформите, гледанията ми реално са много повече от 550 000. Така продължавам да поставям нови рекорди за българската музика. Горда съм от това, което постигнах“, каза Гери.


 
Поп сензацията сподели, че се е забавила след последната й песен, докато се стигне до новия й хит, но допълни, че просто обича да изпипва детайлите.
 
За мен да си продуктивен не означава да пускаш музика често. По-важното е тя да бъде достатъчно качествена и да се хареса на хората. Заглавието на „Напрао ги убивам“ говори само за себе си. Със 100 Кила направихме страхотен хит за лятото. Досега не съм чула нито едно лошо мнение. Когато бях по-малка, най-много харесвах Криско и 100 Кила. Тайно съм се надявала някой ден да запиша песен с тях двамата“, каза още тя.
 
Попитана как според нея влияе на децата със своите песни, тя беше лаконична:
 
„Според мен не влияя негативно на подрастващите, тъй като аз не съм възпитател. Моята работа е да бъда артист, примерните хора се намират на други места, не се възприемам за някаква учителка. Децата трябва да се кефят на това, което чуват".


 
Тя разказа повече за песента и текста:
 
"Идеята ми за песента беше да пресъздам обстановката на последния учебен ден. Както всички знаят, тази година завърших 12. клас. На едно място в текста се казва: „Начертай го, брат, нали сме ученички“. Тук имам предвид, че всички чертаем линии, окръжности, триъгълници в час по математика. Иначе всеки си има въображение и може да го приема по различен начин. Аз ви казах какъв е бил моят замисъл.“
 
„Песента завършва с думите „Пуф-паф“, с Килата стягаме багажа и потегляме с бързия влак нанякъде. Аз нито пия, нито пуша. Това е изцяло мое решение – предостатъчна съм си сама. Честно казано, не искам да уча хората на нещо, което аз правя. На мен просто не ми допада. Въпреки това хубаво е младите също да се въздържат от тези неща, защото не е добре за тяхното здраве“, каза още Гери.
 
За любовта и има ли някой до нея - тя бе категорична, че сега вниманието й е на друго място.
 
„Гадже не съм имала досега, дори на шега в детската градина. Не е сега времето да се занимавам с момчета. Никога не съм имала и връзка дори за една нощ. За мен това е несериозно и въобще не съм фен на този тип взаимоотношения“, каза поп идолът на младите.
 

 
Не е изключено да изкарам албум до края на годината. Готова съм с няколко проекта изцяло на английски. Имам над 20-30 идеи за песни. Всеки ден се вдъхновявам от нещо различно и си го записвам на телефона. Така се получават нещата при мен. Времето ще покаже и какво ще правя с Евровизия следващата година. Към този момент не съм си го поставила за основна цел. Най-интересното е, че много чужденци продължават да ми пишат и се надяват аз да представям България на песенния конкурс“, завърши Гери-Никол.

Чуйте цялото интервю на Гери-Никол пред Божидар Русев в прикачения звуков файл