Мина известно време и скандалът между Тото от "СкандаУ" и Гери-Никол позатихна. Тогава рапърът нарече колежката си "Cardi B от Aliexpress", а Гери-Никол не му остана длъжна и двамата си размениха по няколко реплики онлайн.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#DrujteSeMujki 😈💪🏽

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on



Гери-Никол нарече Тото, чието истинско име е Йонислав, "Юдаслав", като аналогия с предателството на Юда на Христос. Тото пък тогава ѝ напомни, че доста от хитовете ѝ са негово дело, макар че последните песни на певицата са по музика, текст и аранжимент на нейна фирма.
 
Е, тези неща си мислихме, че са останали в миналото, но всъщност това далеч не е така. Последният повод е новата песен на Гери-Никол, "Дръжте се мъжки". Вижте в канала "Брутално" във vbox7:

"Това ми е новата любима българска песен? Ко риечи? И той и тя слушат рап", написа Тото, публикувайки линк не към песента на варненката, където рефренът за слушането на рап е най-запомнящ се, а към песен на Джей Балвин.
 
Песента е "Machika" и е в същия стил, а "Дръжте се мъжки" всъщност доста напомня на регетона, който се появи миналата година и си стана хит, като всички песни на Джей Балвин.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There’s always a reason to smile, you just have to find it. 🤩 #Always #Smile

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on


Гери-Никол не обича да си мълчи, така че рано или късно, ще чуем и нейната версия по темата.