/ Gulliver/Getty Images
Носителят на "Грами" Елтън Джон отмени концерт в Индианаполис поради заболяване, съобщи Контактмюзик.
 
72-годишният певец и композитор направи изявлението си в Туитър и се извини на верните си фенове в Индиана. Наскоро почина майката на партньора му Дейвид Фърниш - Гладис.
 
Скандалните и любопитни истории, които Елтън Джон разкри в биографията си

В изявлението на сър Елтън Джон не се споменава за смъртта на Гладис Фърниш. Певецът съжалява, че не се чувства добре и поради тази причина не може да изнесе шоуто.
 
Концертът в Индианаполис ще бъде пренасрочен за март догодина. Елтън Джон благодари на феновете за подкрепата.

Елтън Джон: Руска медицинска сестра ме спаси
 
По-рано този месец той разкри, че навремето партньорът му Дейвид Фърниш постъпил в клиника заради проблеми с алкохола, след като не успял да се справи със славата. Елтън Джон и Дейвид Фърниш се ожениха през 2014 г. Приблизително по същото време Фърниш постъпил в клиника в Калифорния, защото не успял да се справи с проявения към живота му интерес.
 
"Винаги съм смятал, че Дейвид се потапя без притеснение в моя свят, но се оказа, че много неща, с които съм свикнал, го тревожат", е написал певецът в автобиографичната си книга. Фърниш не обичал непрестанно да бъде сниман от фотографи, да е в центъра на медийното внимание и да говори публично на събития на фондацията на Елтън Джон за борба срещу СПИН.

И още:

Семейство Бекъм на почивка с Елтън Джон (СНИМКИ)

Елтън Джон не харесвал майка си

Звездните гей двойки, които не се срамуват да се покажат (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА