Много екшън в стила на Гай Ричи из улиците на приказния град Аграба, пищни дворцови празненства и улични шествия, както и още кадри от Пещерата на чудесата потапят зрителя в новия трейлър на „Аладин“.
 
Специален фокус в трейлъра е поставен върху зараждащото се приятелство между Аладин и „цапнатия в устата“ дух от лампата, в чиято роля влиза Уил Смит.

Уил Смит развълнува феновете със синия си цвят като Джини в „Аладин“ (ВИДЕО)
 
Звездата от „Лоши момчета“ разкрива, че започва да се чувства уверен, че създава образа като „почит към Робин Уилямс, но музикално различен“.

Кадър от Аладин
Кадър от „Аладин“ Форум Филм България

За своя „хип-хоп ДжиниУил Смит черпи вдъхновение и от ролите си в „Денят на независимостта“ и сериала „Свежият принц от Бел Еър“.
 
Новите кадри от филма разкриват допълнителни детайли и за злодея Джафар, който стои в основата на тази епична история за любов, приключения, предателство и коварство.

Кадър от Аладин
Форум Филм България

Един от възловите елементи на оригиналната Дисни анимация „Аладин“ безспорно са хитовите песни „A Whole New World” и „A Friend Like Me”. Новият трейлър ни потапя именно в музикалната магия на филма с новото звучене на класиките, донесли Оскар за оригинална музика на автора си Алън Менкин.

Първи кадри от новата игрална версия на „Аладин“ (ВИДЕО)
 
Към филмовия саундтрак ще бъдат добавени и две нови песни, които тепърва предстои да чуем – соло на Жасмин в стила на хитовете на британската поп икона Адел и дует на Аладин и принцесата. Те са написани от Алън Менкин съвместно с тандема, който стои зад „La La Land“ и „Най-великият шоуменБендж Пасек и Джъстин Пол.  

Кадър от Аладин
Кадър от „Аладин“ Форум Филм България

Аладин“ е поредната анимирана класика, която Дисни съживява с пълнометражен филм. За визията на лентата режисьорът Гай Ричи черпи вдъхновение от Близкия изток, Индия и дори Китай, както и от автентичните приказки от сборника „Хиляда и една нощ“.
 
Сценарият е дело на голям екип от професионалисти, сред които Джон Аугуст и Рон Клемънтс, който стои зад сценария на оригиналната анимация.

Кадър от Аладин
Кадър от „Аладин“ Форум Филм България

В актьорския състав на филма влизат младият талант Мена Масуд като Аладин, Наоми Скот като принцеса Жасмин, Марван Кензари като злия Джафар и любимецът на зрителите Уил Смит като духа от лампата Джини.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук