Първи кадри от новата игрална версия на „Аладин“ (ВИДЕО)

Отдавна, много отдавна… още през 1992 година за първи път на бял свят излиза култовата класическа история „Аладин“, превърнала се в една от емблемите на Дисни.

Още една любима анимация се превръща в игрален филм
 
Със сигурност не сте забравили красивата мелодия и пленителния блясък на анимацията, която се завръща още по-магична, по-зрелищна и по-завладяваща в пълнометражна версия.
Базиранa на приказката „Аладин и вълшебната лампа“ от „Хиляда и една нощ“, новата величествена продукция съчетава в себе си спомена по така обичания детски филм и абсолютната феерия от цветове и пищност, която буквално ще ни залее от големия екран.

Избраха актьорите за главните роли в игралния филм "Аладин" (СНИМКИ)

Принцеса Жасмин копнее от цялото си сърце да опознае света извън стените на палата, в който живее. И точно, когато това ѝ изглежда най-малко възможно, изневиделица, и то носещ се на вълшебно килимче, Аладин се появява в живота на красивата принцеса.
Жестокият Джафар обаче помрачава щастието на двамата авантюристи, поставяйки едно единствено условие, което може да спаси Аладин от затвор. Той трябва да намери вълшебна лампа и да му я занесе.
 
Режисьор на Аладин е Гай Ричи, а сценарият е дело на голям екип от професионалисти, сред които Джон Аугуст и Рон Клемънтс.
 
В актьорския състав на филма рамо до рамо застават както нови, така и добре познати актьори.  Ролята на Аладин е поверена на младия талант Мена Масуд, Наоми Скот влиза в ролята на принцеса Жасмин, а Марван Кензари ще се превъплъти в образа на злия Джафар. Най-голямата изненада е невероятно симпатичният дух от лампата, в чийто образ влиза любимецът на зрителите Уил Смит.
Ориенталското великолепие на новата продукция ще бъде подкрепено от грандиозен визуален спектакъл, както и от препратка към сюжета на любимата анимация в комбинация с чисто нови елементи. За да бъде създадена тази атмосфера, екипът на продукцията строи декорите от нулата и няма детайл, който да е пропуснат или подценен.
 
Намислете си три желания и потъркайте лампата заедно с „Аладин“ – в кината от 24 май 2019 година.

Намислете си три желания и потъркайте лампата заедно с Аладин
Форум Филм България

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук