Светът се намира на прага на четвърта COVID вълна, а събиранията на повече хора на едно място остават под въпрос. Затова и събирането по случай втория юбилей от първия филм за Хари Потър остана нереализирано.

Е, двама актьори от "Игра на тронове" обаче направиха мини събиране. Става въпрос за Джейсън Момоа и Емилия Кларк, които се събраха за рождения ден на един от създателите на сериала. Двамата публикуваха снимки, на които показват приятелска близост и добро настроение, пише каналът "Stars News" във vbox7.
 

"Когато твоето Слънце и звезди отново е в града и можеш да провериш дали той все още може да вдигне от лежанка кхалиси", написа актрисата под снимка, като добави и емоджи с целувка.
 

Тази снимка пък е в профила на Момоа и можем да заключим, че двамата са в супер отношения. 

Припомняме ви, че двамата се "засякоха" в първия сезон на "Игра на тронове". Тогава тя, Денерис, бе омъжена за кхал Дрого. След края на сериала обаче Емилия Кларк сподели, че се е чувствала унизена от някои от сцените, които двамата са заснели.

Става въпрос за сцена от първата брачна нощ на героите им, която по същество бе сцена на изнасилване. Още при излъчването на епизода създателите на сериала бяха критикувани, но те се аргументираха с факта, че са се водили по книгата. Емилия Кларк сподели, че тогава именно Джейсън Момоа ѝ е помогнал емоционално.