37-годишната Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж, успява да запази зашеметяваща фигура през всички етапи от живота си. Дори след третата си бременност тя бързо възвърна добрата си форма. Как го прави?

Според изданието Instylemag в случаите, когато на Кейт и се налага бързо и ефективно да свали килограми, тя използва диетата „Дюкан“, която е възхвалявана от много знаменитости, но бе подложена на сериозни критики от лекарската общност през последните години. Благодарение на тази диета, Кейт бързо успя да възвърне нормалното си тегло след раждането на третото и дете.

Кейт Мидълтън
Gulliver/Getty Images

Според вътрешни на кралския двор лица, които се позовават на източници, близки с херцогинята, закуската на Кейт е шейк, направен от смляно Йерба мате, спанак, зелена салата, кориандър, боровинки и спирулина. През останалата част от деня менюто на Kейт се състои от пресни зеленчуци и плодове и храни, съдържащи полезни мазнини (като мононенаситени мазнини, съдържащи се в авокадото, ядките, маслините и зехтина) и чисти протеини. Основното правило в диетата на Кейт е приема на прости храни.

Какво яде кралското семейство? (ВИДЕО)

Разбира се, освен стриктния хранителен режим, Мидълтън се занимава редовно със спорт. Тя няма личен треньор, но това не й пречи ежедневно да бяга в парка или да прави кардио в залата и да тренира с дъмбели и гири. Според Instylemag любимото упражнение на Кейт е планк в различни вариации за страничните коремни мускули, корема и гърба.

И още:

В зелено за Свети Патрик: Прелестната херцогиня Катрин (СНИМКИ)

Обожаваната херцогиня: Как Кейт очарова света през 2018 година (СНИМКИ)

С широка усмивка: Херцогиня Кейт се завърна след 6-месечен отпуск по майчинство (СНИМКИ)

Обичаната херцогиня: Най-забавните моменти на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Уроци по стил от ослепителната Кейт (СНИМКИ)

Всички говорят за късата пола на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук