Деми Ловато
Деми Ловато / Gulliver/Getty Images
Американската поп певица и актриса Деми Ловато е била хоспитализирана в Лос Анджелис, след като вероятно е приела свръхдоза наркотик, съобщават световните агенции.

Пет звезди, които са имали трудно детство (ВИДЕО/СНИМКИ)

Неин говорител заяви, че тя е в съзнание и е заобиколена от семейството си, след като е била настанена в болница.
 
"Деми е в съзнание и е заедно със семейството си, което иска да благодари на всички за любовта, молбите и подкрепата им", каза говорителят. Близките на Ловато настояват да няма намеса в личния ѝ живот и спекулации, защото здравето и възстановяването ѝ сега са най-важни.

Деми Ловато
Деми Ловато Gulliver/Getty Images

Не се съобщава какво е довело до хоспитализацията ѝ. От "Бърза помощ" потвърдиха, че са транспортирали 25-годишна жена от дома ѝ на адрес, който съответства на този на Деми Ловато, до болницата, но без да разкриват самоличността ѝ, нито да дават подробности за здравословното ѝ състояние.

Изкусителната Деми Ловато пали на сцената (СНИМКИ)
 
Сайтът за знаменитости TMZ.com пръв съобщи, че Деми Ловато е хоспитализирана за свръхдоза наркотик, вероятно хероин, като се позова на свои собствени източници.

Деми Ловато
Деми Ловато Gulliver/Getty Images

Вижте любимите звезди на децата - сред тях е Деми Ловато (СНИМКИ)
 
Списание "Пийпъл" оповести, че тя е хоспитализирана, цитирайки близък до нея източник, според който състоянието ѝ е стабилно.

Деми Ловато „подлуди“ феновете със секси целувка с Кейлани (ВИДЕО/СНИМКИ)

Куп знаменитости от света на шоубизнеса, сред които Елън ДеДженеръс, Руби Роуз, Кеша, Ариана Гранде, Кейлани, Джо и Ник Джонас, изразиха подкрепата си за Деми Ловато в социалните мрежи:


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук

БТА