В края на 2016 г. институтът "Пантон" избра свежия нюанс "зеленина" за цвят на 2017 г.
Как да го вкараме в ежедневието си, за да бъдем по-здрави и заредени с енергия, как можем да го вмъкнем в облеклото, та дори и в грима си, ни показва новото видео от канала Natali's beauty във Vbox7.com.

За здравословен старт на деня

Започваме с един здравословен старт на деня, а именно с една бърза рецепта за смути или иначе казано - плодово-зеленчуков шейк, който ще ни направи по-тонизирани и заредени с енергия.

За него ще ви трябват:
- 3 зрели кивита
- 1 мек банан
- шепа млад спанак
- няколко листенца мента
- прясно изцеден сок от ябълки
- мед и сок от лимон на вкус

Всички съставки нарежете и миксирайте с пасатор или кухненски робот до получаване на еднородна гъста смес.

Какво да хапваме за дълга, здрава и красива коса

Това смути е богато на много витамини и минерали и е чудесна енергийна бомба, с която да стартирате деня си. А и е в цвета на 2017-а - сякаш природата току-що се е събудила в чашата ви.

7 тайни за красиви ръце и нокти в студеното време

А как да вмъкнем зеленото в грима ни

През 2016 г. се залагаше изключително много на розовите и пастелни цветове, с които се постига един естествен външен вид. Е, според модните диктатори трябва да забравим за това. 2017-а ще бъде годината на смелите и ярки цветове, особено при очната линия и сенките, затова бихме могли да се възползваме като добавим малко свежо зелено под формата на очна линия с помощта на прецизна четка и сенки в зелен цвят или пък с прецизно подострен молив, за да постигнем един по-закачлив и впечатляващ поглед.

Три домашни маски за красиво лице през зимата (ВИДЕО)

Зелен акцент в тоалета

А ето и как бихме могли да вмъкнем свежо зеленото в тоалетите ни още през зимата.Изберете само един елемент от тоалета, който да бъде решен в този фантастичен цвят. Защо пък това да не бъде връхната дреха? И за да не е прекалено натрапчива визията, комбинирайте я с един класически чифт дънки, удобни боти, топло пуловерче в бяло, бяла шапка, обемен шал и чанта, в която да събирате всичките си вещи.

Свежо зелено, нали?