Хората правят грешки, но някои от тях са поправими и не чак толкова сериозни. Вижте най-често допусканите грешки в ежедневието:

Миене на косата

В ежедневието допускаме грешки в грижата за косата, които лесно можем да избегнем. Повечето хора си вземат душ всеки ден. Но специалистите са единодушни - колкото по-често миете косата, толкова по-бързо се омазнява тя. Освен това честото миене на косата изсушава косъма. А ако използвате голямо количество шампоан, той измива себума от скалпа ви. Така отмивате и естествения защитен слой на косъма и това води до изтощаване на косата.

Ако нямаш време сутрин – нужни са ти 5 минути за супер коса (ВИДЕО)

Бактерии и микроби

Никой не обича да се разболява. Когато сме болни трябва да пазим околните, за да не ги заразим с нашия вирус. Ако кашляме или кихаме, използваме кърпичка или ръцете си, за да покрием устата си и да предотвратим разпространението на микробите и вируса. Но всъщност това прави хората около нас много по-възприемчиви към нашата настинка. Това е така, защото пипаме с ръцете си бравите на вратите, както и всякакви други предмети. Точно по този начин им предаваме вируса.

Седем сутрешни навика, които ни правят щастливи

Червило

Повечето жени нанасят червилото си до външния контур на устните си, но това е погрешно и дори е трудно да бъде нанесено добре в ъглите на устните. Затова най-добре използвайте молив с цвета на червилото си, за да очертаете устните си предварително и да избегнете гафовете.

Навиците, които се превръщат във враг на красотата

Правилно ли ходим до тоалетната?

Мъжете ходят по малка нужда винаги прави. Но ако сядате, вие улеснявате вашия пикочен мехур. Разбира се, изборът си остава ваш.