Брад Пит през 2017 г.
Брад Пит през 2017 г. / Gulliver/Getty Images
Брад Пит се е снимал в десетки филми и макар и вече да не прилича на момче от плакатите, за него мечтаят фенове от цял свят. Въпреки това актьорът каза, че с годините предпочита да предаде щафетата на по-младите, съобщи в. "Дейли мейл".

Чарлийз Терон: Тя ли открадна сърцето на Брад Пит (СНИМКИ)
 
Затова и напоследък Брад Пит рядко се снима във филми.
 
"Предпочитам да съм зад камерата като продуцент. Това доста ми харесва. Все по-малко работя. Наистина вярвам, че това е за по-младите. Не че няма значими роли на по-възрастни. Просто чувствам, че самата игра е такава. Всичко става естествено. Като естествен подбор", казва Брад Пит пред австралийското издание на сп. "Джи Кю".

Ах, този Брад Пит! Красавецът с много лица през годините (СНИМКИ)

Брад Пит в Да срещнеш Джо Блек през 1998 г.
Gulliver/Getty Images


В снимките към интервюто Брад Пит е облечен спортно. Личи си, че не е млад, но е привлекателен, с уверена усмивка и малко по-дълга коса. Е, не е момчето от филма "Телма и Луиз", който го направи световноизвестен през 1991 г., отбелязва "Дейли мейл".
 
Брад Пит притежава продуцентската компания "План Би ентъртейнмънт" и вече има впечатляваща кариера зад камерата. Той е продуцент на филми като "Лунна светлина", "Окча", "Селма", "12 години в робство", "Кешбол", "Дървото на живота", "Яж, моли се и обичай".

И още:

Актьорите, на които „им мина времето” (СНИМКИ)


Брад Пит се среща с Чарлийз Терон?

Тарантино, Пит и Ди Каприо завладяха Кан с „Имало едно време в Холивуд”

Трейлърът на „Имало едно време в Холивуд“ предизвика фурор (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА