Брад Пит
Брад Пит / Gulliver/Getty Images
Актьорът Брад Пит, след като свърза за известно време живота си с двете екранни при Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, нямал намерение отново да търси знаменитост за бъдеща любовна връзка, пише сайтът Контактмюзик.

Фалшива романтика: Брад Пит забравил за Анджелина и вече има нова жена (СНИМКИ)
 
Петдесет и четири годишният Пит обяви през 2016 година, че се развежда с Анджелина Джоли. Той отново е започнал да излиза на срещи, но този път възнамерявал да не повтаря предишни грешки и да търси сродна душа извън холивудските среди. Според приятелите на Брад било изключено той отново да се обвърже романтично с някоя супер знаменитост.
 
Понастоящем актьорът съсредоточавал грижите върху децата си и те били най-важният му приоритет. А ако някога решал отново да застане пред олтара, бъдещата му булка трябвало да го върне "към нормалния семеен живот" извън светлините на прожекторите.

СНИМКИ: Брад и Анджелина през годините
 
Приятелите на Брад припомнят, че той произхожда от обикновено семейство, привързано към традиционните ценности. Той е много близък със своите родители, Джейн и Бил. Актьорът призна наскоро и че е загърбил алкохола и пушенето на марихуана.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА