/ Gulliver/Getty Images
Актьорът Брад Пит планира да прекара летните месеци с децата си в Ню Мексико, съобщи Контактмюзик.

Брад Пит отпразнувал 55-ия си рожден ден с децата си
 
55-годишният Пит нямаше възможност да вижда редовно трите си осиновени и трите си биологични деца - Мадокс (17), Пакс (15), Захара (14), Шайло (13) и 10-годишните близнаци Нокс и Вивиен, след като те се преместиха в Ню Мексико, където майка им Анджелина Джоли снима трилъра "Those Who Wish Me Dead".
 
Според източник от обкръжението на Брад Пит актьорът е разчистил графика си, за да може да прекара известно време през лятото с децата си в Ню Мексико, докато майка им е на работа.

 Брад Пит се среща с Чарлийз Терон?
 
"Когато се връщаха в Калифорния от Ню Мексико, децата посещаваха баща си. Брад обаче иска да прекара известно време с тях в Ню Мексико и за целта е разчистил графика си", казва източникът, цитиран от "Ентъртейнмънт тунайт", и допълва: "Всичко е наред. Децата са щастливи, което радва Брад и Анджелина. В отношенията им вече няма конфликти и драма".
 
Брад Пит и Анджелина Джоли, които се разделиха през септември 2016 г. след 12 години заедно, наскоро бяха обявени официално за "необвързани", но все още предстои да договорят условията за развода си.

Ах, този Брад Пит! Красавецът с много лица през годините (СНИМКИ) 
 
Въпреки горчивата раздяла, раздухвана шумно от медиите, Джоли и Пит имат желание да поддържат приятелски отношения и да се грижат съвместно за шестте си деца.

И още:

25 талантливи актьори, които никога не са печелили Оскар (СНИМКИ)

Анджелина Джоли и Брад Пит постигнаха споразумение за децата

Фалшива романтика: Брад Пит забравил за Анджелина и вече има нова жена (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА