Бивша учителка от Великобритания се превърна в сензация, благодарение на приъствието си в нашумелия в последно време сайт OnlyFans. Въпросната платформа е на 5 г., като потребителите ѝ бележат двоен скок в последната година, най-вече заради самотата по време на пандемията, както и заради факта, че много хора загубиха работата си и гледат на OnlyFans като начин да изкарат прехраната си. Там, за онези от вас, които не са запознати, създателите на съдържание публикуват най-често еротични снимки, като други си плащат, за да ги гледат, пише каналът на Христо Боснев във vbox7.

Елиза Роуз Уотсън е бивша учителка от Великобритания, но така са се стекли обстоятелствата в живота ѝ, че в един момент започнала да краде от собствената си майка, злоупотребявала е с алкохола, използвала е наркотици и дори нямала покрив над главата си. Един ден нещата обаче започват да се обръщат, когато разбира, че може да изкарва пари от OnlyFans. За 12 месеца Елиза тотално преобръща всичко в живота си, като всеки месец изкарвала хиляди, а за целия период близо 1 млн. британски паунда, пишат от LadBible.
 

Елиза е завършила университет през 2016 г., и има диплома за психолог. Паралелно с това обаче била модел, а в свободното си време пазарувала и ходила постоянно на партита. В един момент обаче парите намалявали все повече, а нейните зависимости се увеличавали. В продължение на няколко години Елиза е в порочен кръг, от който не може да излезе и споделя, че понякога крадяла, казвала лъжи и разочаровала много хора. Когато получавала работа, за която ѝ се плащало предварително, тя прибирала парите, но след това се криела и не вършела това, за което ѝ е било платено.

Всичко започнало да се променя, когато неин близък човек я поканил на сбирка на анонимните алкохолици. Постепенно започнала да се подобрява и решила, че иска да помага на деца и станала детски психолог. Признава, че работата била перфектна за нея, обожавала да прекарва време с деца, но парите били много малко. Така в края на 2019 г., Елиза си направила профил в OnlyFans, но без да очаква, че ще си докарва хиляди всеки месец. 

Елиза се чувства добре с новата си работа и не се притеснява от мнението на хората. Казва, че сега се грижи много за себе си и поддържа доста здравословен начин на живот.