Big Brother
Big Brother / NOVA
Новият сезон на най-чаканото риалити в ефира започна в 21:30 часа по NOVA
Легендата Big Brother се завърна в ефира на NOVA. Новият сезон ще събира 16 ярки личности в най-известната къща в България, които ще трябва да делят един покрив в продължение на два месеца. Big Brother и водещите на култовото риалити Башар Рахал и Алекс Богданска са подготвили поредица от изненади още на старта.

Кои ще са новите 16 съквартиранти в Къщата на Big Brother? Ето ги и тях:

Big Brother

Атижа е истинска поп фолк дива. Тя е живяла дълги години в САЩ, a в България я връща любовта ѝ към чалгата. Не крие, че е имала пластични корекции и се е подложила на процедурата BBL. Какво всъщност крие обаче тя?
 

Big Brother

Анджела е един от най-популярните еротични модели в България. Тя е бисексуална и има връзка с жена. Тя ще е истински провокативна в Къщата, но крие и тъжна история, която ще докосне много от зрителите.
 

Big Brother

Николай е млад мъж с висока самооценка. Бившият разносвач на храна смята, че всяка жена може да е негова и е кандидат за това да се “разпише” първи в Къщата. Дали обаче дамите няма да го приземят? 
 

Big Brother

Виктор е от Бургас и се определя като “батка”. Повече от фитнеса обича само красивите жени. Носи душа на поет и пише стихове. Дали ще намери дама в Къщата, на която да направи литературно четене? 
 

Big Brother

Теодора e бивша гимнастичка.  Приятелите ѝ я наричат Беба.  Сърцето ѝ свободно и не изключва да намери любовта в Къщата. 
 

Big Brother

Животът на Георги прилича на Теленовела. Златните му ланци са най-скъпото нещо за него. След тях най-много обича Лили Иванова и жена си. Той пее и ще носи много настроение в къщата. 
 

Big Brother

Ивонне долита в Къщата на Big Brother от Монако. Тя е актриса, но това не е единственият ѝ талант. Най-страстната ѝ целувка е с Енрике Иглесиас. Приятели са ѝ Флавио Бриаторе и Силвио Берлускони.
 

Big Brother

Пламен Гърдев е баща на победителката от Hell’s Kitchen Александра Гърдева. Живял е дълги години в САЩ, където е познат като DJ Пацо.  
 

Big Brother

Ванеса е напълно натурална. Тя печели конкурса "Мис Плевен". В момента учи право. Успява да си купи собствено жилище напълно сама и има собствен бизнес.  
 

Big Brother

Радостин е бизнесмен и има собствен ресторант. Той вярва, че има много силен морален компас. Не е сигурен дали Къщата е правилното място за него, но е решил да тества себе си.  
 

Big Brother

Веселка е plus size модел. Тя иска да мотивира и други момичета със закръглена фигура. Работи като касиерка в супермаркет. Не харесва жени, които се продават за пари.
 

Big Brother

Мечтата на Марио е да стане свещеник, пее в църковен хор и е бръснар. Отраснал е в дом за деца, лишени от родителски грижи и иска да помогне на хора, които искат да си помогнат сами.
 

Big Brother

Петър съжалява, че не е станал футболист. Хората го определят като палячо, но него го "боли фара". Той е тайното оръжие на Big Brother и в къщата ще изпълнява мисии, които ще му бъдат поставени от зрителите.
 

Big Brother

Кристи. Актьорството и модната сцена не са ѝ тайни и не се притеснява от сексуалната си ориентация. Знае, че е интелигентна и е готова да влезе в челен сблъсък с хора, които имат ниско IQ. В къщата влезе с буквално с плонж, след като падна на червения килим...

 

Big Brother

Рапърката Косара не харесва евроатлантическите ценности. По професия е художник и тату артист, но няма нито една татуировка по тялото си.

Георги Трифонов
NOVA


Зрителите на NOVA избраха Георги за 16-ия съквартирант, който ще стане част от новия сезон на Big Brother. Той спечели любовта на хората и е готов да докаже, че и милионерите имат сърце! Зрителите имаха 24 часа да гласуват за своя любимец.

big brother
NOVA


В новия сезон зрителите ще имат ключова роля. Освен, че ще могат да определят кой ще напуска къщата с гласуване в приложението на NOVA PLAY, те ще взимат ключови решения за живота на новите съквартиранти.


Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.