Считаната за съвършена Анджелина Джоли заклеймява етикети като „перфектна майка” и „перфектна съпруга”
Считаната за съвършена Анджелина Джоли заклеймява етикети като „перфектна майка” и „перфектна съпруга” / Gulliver/Getty Images
Една от най-големите звезди в Холивуд – Анджелина Джоли, се разголи пред Harper’s Bazaar буквално и преносно. Последният брой на изданието за тази година е отреден именно на актрисата, „защото просто, няма никой друг като нея”.

Анджелина Джоли емоционална за превенцията на рака и физическите белези
 

Освен че позира гола, Джоли разкрива и лични моменти от живота си. Като това, че би живяла в чужбина, но едва когато децата й са пълнолетни, тъй като Брад Пит не би се съгласил на това сега. Както и, че ги насърчава да изследват света, включително света на идеите, без да има ограничения за това, което им е позволено да учат или да знаят. Освен това тя заклеймява етикети като „перфектна майка” и „перфектна съпруга”.

Анджелина Джоли - различна и зашеметяваща на корица на списание (СНИМКИ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Labeling people and putting them into boxes isn’t freedom. Difference and diversity are what I value most—in my family and in others. I don’t want to live in a world where everyone is the same, and I imagine that’s true for everyone reading this. I want to meet people I’ve never met before and learn things I don’t know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divide us or make us fear others. We’re seeing a retreat of values worldwide.” #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on


Попитана да коментира идеята за съвършенство при жените, считаната за съвършено красива актриса отвърна: „Етикетирането на хората и поставянето им в кутии не е свобода. Различието и разнообразието са това, което най-много ценя - в семейството си и в другите. Не искам да живея в свят, в който всички са еднакви и си представям, че това е вярно за всички, които четат това. Искам да се запознавам с хора, които никога не съм срещала досега, и да науча неща, които не знам”.

Анджелина Джоли ще прави детска програма
 

Предизвикателството днес е да възприемем различията си. И да не се заблуждаваме от усилията да ни разделят или да ни карат да се страхуваме едни от други. Наблюдаваме отстъпление от ценности по целия свят. Много правителства са по-малко склонни да отстояват ценности, за които предишните поколения са се борили и умирали, за да ги гарантират”, коментира още тя.

Според Джоли силните жени в киното са „оформени от мъжете около тях“ Пред Harper's Bazaar Анджелина Джоли каза: „Животът, който е пълноценен, е много труден. А за много жени това е невъзможно заради това, срещу което се изправят. Всеки ден осъзнавам, че имам свободата да говоря открито и да правя свой собствен избор. И способността да насърчавам децата си да изследват света, включително света на идеите, без да има ограничения за това, което им е позволено да учат или да знаят или да си представят какво ще правят в бъдеще… Нищо не ме кара да се усмихвам повече, отколкото когато видя някой да бъде напълно себе си, със собствен индивидуален стил и характер, какъвто и да е той”.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС