Имаше години, когато общуването между баща и син вървеше гладко
Имаше години, когато общуването между баща и син вървеше гладко / Gulliver/Getty Images
Близо три години след раздялата с Анджелина Джоли, Брад Пит все още се бори да има добра връзка с най-големия си син Мадокс.

Шумният развод на Брад Пит и Анджелина Джоли нанесе сериозни щети. Близо три години след раздялата на двойката, източник заяви пред „Us Weekly“, че 55-годишният актьор все още се бори да има мирни отношения с 18-годишния си син Мадокс. През септември 2016 г., когато между Брад и Анджелина избухна спор в частния им самолет, докато се връщаха от Франция, най-големият син се намеси между родителите си, за да защити майка си. Според слуховете, от онзи тъжен ден отношенията между Брад и Мадокс са значително напрегнати. И нищо не се е променило оттогава.

Анджелина Джоли изпрати най-голямото си дете в университет (ВИДЕО)

Актьорът от „Имало едно време в Холивуд“ винаги е отказвал да обясни обстоятелствата около тази семейна драма. „Мадокс всъщност истински не се чувства като син на Брад“, казва източникът. Преди няколко месеца „източник“ сподели, че Мадокс е отказал да прекара Коледа с Брад Пит. „Мадокс не искаше да ходи, по-малкият, 15-годишният Пакс също“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pt2. 🦅💙 #yonsei #angelina #angelinajolie #maddox #maddoxjoliepitt

A post shared by jowonnn🦄☂️ (@xx_efu) on


Мадокс бе осиновен през 2002 г. в Камбоджа от Анджелина Джоли. Четири години по-късно, в началото на любовната му връзка с 44-годишната актриса, Брад Пит започна процедура по осиновяването му. След това пристигнаха Захара (на 14 години, осиновена през 2005 г.) и Пакс (осиновен през 2007 г.), след това трите им биологични деца - Шайло (на 13 години) и близнаци Нокс и Вивиен (на 11 години).

Брад Пит и Мадокс - все още баща и син през 2010 г. 
Gulliver/Getty Images

Ако не е близък с баща си, Мадокс във всеки случай е много горд да прекарва време с майка си. В сряда, 21 август, двамата бяха забелязани в престижния сеулски университет Йонсей. Мадокс всъщност избра да учи биохимия в Южна Корея и беше придружена от Анджи. "Опитвам се да не плача", написа силно емоционално актрисата във видео, публикувано в Instagram.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БГНЕС