/ NOVA
Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA
Неочаквани драматични събития заплашват някои от героите в следващите епизоди на криминалната драма „Братя“ тази седмица по NOVA. Стратегията на Карамитев да издигне Йосифова като основна фигура в неговата компания дава очаквания резултат. Ива се справя отлично на ръководния пост и привлича вниманието върху себе си, като по този начин позволява на Филип да остане в сянка – нещо, което е много важно за него в момента.

Така тя официално носи отговорността за сенчестия бизнес и няма опасност да издаде шефа си, защото лично е замесена в цялата схема с вноса на токсичен италиански боклук. Това носи предимно негативи за Йосифова и тя става мишена на опасна атака, целяща да отправи послание срещу Карамитев. Може ли Ива да разчита на помощ и ще успее ли да се спаси в критичната ситуация?

Получила епикризите на тежко болни хора, работещи в ТЕЦ Побит камък или живеещи в района, инспектор Давидова търси контакт с пострадалите, за да получи повече информация за случаите им. Тя е убедена, че увеличаващият се брой онкоболни има пряка връзка с горенето на токсични отпадъци в топлоцентралата. Елена има нужда от доказателства, с които да подкрепи своята версия, за да може да задейства необходимите процедури за разпити и евентуални арести. Ще се съгласят ли някои от работещите в ТЕЦ-а да дадат показания и да помогнат на разследването или страхът, насаден у тях, ще надделее?

Младият следовател Андрея Николова се е вкопчила в работата, за да избяга от тежките угризения след гибелта на колегата Георги Русев, който загуби живота си трагично в престрелката с украинците. Андрея е амбицирана да намери следваща следа по случая с убийството на бизнесмена Мирослав Жотев и започва да търси улики в съвсем нова посока. Ще открие ли нещо, което може да послужи за разплитане на мистериозната смърт на Жотев, или ще попадне в задънена улица?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ от понеделник до четвъртък в 22.30 ч. по NOVA! Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.