Вече е октомври, отдавна оставихме сандалите в някой шкаф, шаловете стават все по-дебели, също както одеялото, с което се завиваме, когато се сгушваме на дивана с пуканки и любим филм, пишат от Edna.bg.

Едва ли има по-подходящо време от предстоящите мрачни и дъждовни дни за няколко часа релакс в компанията на романтични филми. Благодарение на богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON, няма нужда да дебнете какво дават в момента по телевизията или да следите кино афиша. Достатъчно е да си направите нещо топло и да се отпуснете пред екрана.

Незабравими филми, вдъхновени от велики български романи

Благодарение на платформата на ЕОН се насладихме на някои романтични и интересни филми, които ще стоплят сърцето ви и ще ви накарат да повярвате в истинската любов и щастливия край, за които всички мечтаем.


Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Те са като съвременни приказки, които напомнят, че искрените и красиви отношения между хората все още съществуват. В тях има от всичко – любовни триъгълници, морални дилеми, съперничество, майчина обич и много любов. 

Не пропуснахме и някои коледни филми, които ще ви настроят на правилната вълна за вълшебния сезон, който наближава.

„Съпруга по неволя“

Ема (Ума Търман) е на път да се омъжи за Ричард - идеалния мъж за нея. Точно преди сватбата обаче тя с ужас открива, че вече е омъжена за Патрик - чаровен, но безотговорен пожарникар. Любовният триъгълник е чудесна предпоставка за една вълнуваща история, а участието на чаровниците Колин Фърт и Джефри Дийн Морган ще ви накара до последно да се чудите кого бихте избрали на мястото на Ема.

„Най-дългата седмица“

Вечната дилема за това кое е по-важното – приятелството или любовта, тук е показана по забавен и трогателен начин. Останал разорен и бездомен след развода на богатите си родители, Конрад (Джейсън Бейтман) се мести при стария и приятел Дилан (Били Кръдъп) и най-накрая среща жената (Оливия Уайлд) на мечтите си – само за да разбере, че тя вече излиза с неговия приятел.

„Любов, сватба, пълен брак“

Принцесата на романтичните комедии Манди Мур влиза в ролята брачен консултант. Тя е омъжена отскоро и животът ѝ се обръща с главата надолу, когато разбира, че щастливият брак на родителите ѝ е на път да се разпадне. Решена да ги помири на тържеството изненада по случай 30-ата им годишнина, тя не се спира пред нищо. Дали обаче няма да унищожи и своя брак и професионалния си живот заради опита да събере отново родителите си?

„Луда любов“

Изпаднала в депресия, след като е изоставена от изневеряващия си съпруг, Огъста се възстановява от последвалия нервен срив. Докато между сина ѝ и новата млада жена в града се заражда романтична връзка, Огъста осъзнава, че любовта е по-сложна емоция, отколкото е предполагала.

„От приятелка към годеница“

Джес Паркс наскоро е влязла в клуба на 30-годишните, има добра работа, чудесни приятели и хубав апартамент в града. Макар да изглежда, че има всичко, на нея ѝ липсва половинка, която да оцени странното ѝ чувство за хумор и общителността ѝ. А пътуването ѝ към любовта ще се окаже вълнуващо и изненадващо, особено след като най-добрият ѝ приятел от гимназията Тед се сгодява и я моли да планира сватбата им.

„Кухнята на любовта“

Всички знаем коя е Кухнята на ада, но в този красив филм любовта е в главната роля. Роб Хейли - изгряващ готвач и ресторантьор в Лондон, е съсипан от мъка след загубата на жена си. С подкрепата на своя добър приятел Гордън Рамзи (да, самият той), Роб решава да разнообрази живота си като превърне западнал бар в гурме ресторант. Именно там той среща красивата кулинарна критичка Кейт, а двамата ще трябва да се уверят, дали наистина любовта минава през стомаха.

„Приказна Коледа“

Почти е Коледа и Бел трябва да напусне родния си град в Калифорния, за да се отправи на север по работа. Аукционната къща, за която работи Бел, трябва да каталогизира продажбата на голямо имение. Говори се, че клиентът ѝ Хънтър Лоуел има остър език и избухлив нрав. Какво ли е подготвила съдбата на двамата, когато пътищата им се пресекат?

„Коледата на Пепеляшка“

Какво по-приказно от Коледа, нали? Затова и коледните романтични филми идеално пресъздават духа на едни съвременни приказки. Анджи работи усилено, за да помогне в бизнеса на чичо си, който се занимава с организиране на събития. В същото време братовчедка ѝ Кандис обира лаврите за всички успехи. Когато Анджи си взима почивен ден, за да се забавлява на Коледния бал с маски, чаровникът Никълъс се влюбва е нея от пръв поглед. Анджи трябва да си тръгне, преди да разкрие самоличността си, а Никълъс трябва да открие мистериозната непозната в този модерен прочит на класическата приказка. 

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:

Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!
Edna.bg