Есенният сезон е особено подходящ за развихряне на въображението относно съчетаване на по-леки с по-плътни материи, експериментиране с текстури и цветове, и като цяло - за комбиниране на летни и зимни дрехи в есенния гардероб. В новото си видео Наталия от Natali’s Beauty ни показва как можем да съчетаваме така любимото на всички ни кожено яке в няколко различни тоалета.

Изцяло в черно

Един класически, но и не съвсем тоалет, решен изцяло в черно, но с многообразие от текстури, които създават илюзията за напластяване. Комбинираме коженото яке с черни боти, черни дънки, черна памучна тениска. Семпъл, но много симпатичен тоалет, подходящ за ежедневието, а с по-драматичен грим - и за вечерта.

Ето какво ще виждаме навсякъде тази есен (ВИДЕО)

Кожа с дънки

Ако обичате комбинацията между кожени и дънкови материи, второто предложение е точно за вас. Под коженото яке можете да сложите дънкова риза в комбинация с дънков панталон. Разбира се - бялата тениска и белите кецове също си подхождат отделно, но и в цялостния аутфит.

С любимите бели дънки

Любимите бели дънки също се комбинират добре с кожено яке. А защо не и на оувърсайз пуловер в сивата гама? Съчетаваме с жълти, много актуални за сезона маратонки и жълта раница.

кожено яке

За слънчеви следобеди

За слънчевите есенни следобеди през уикенда може да заложите на къса рокля, но не по тялото, а удобна и широка от естествена материя. Комбинираме я отново с жълтите удобни маратонки.

кожено яке
iStock/Getty Images

С ефирна рокля

Кой е казал, че ефирните елегантни рокли не могат да се комбинират с кожени дрехи? Дори напоследък е много актуален този тренд. Изберете макси рокля във флорален мотив или друг закачлив десен - като моята рокля на лястовици например. С ток и елегантен шал комбинацията щеше да носи едно настроение, но с кубинки и кожено яке - съвсем друго, нали?

мода
iStock/Getty Images

И още:

Prada откри Седмицата на модата в Милано (СНИМКИ)

Когато говорим за стил: Мелания Тръмп с яке на Виктория Бекъм (СНИМКИ)

Как да си „направите“ сами яке за близо 2000 лева (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук