Ако сте фен на филмите на ужасите, вампирите или зомбитата, каналът One Minute Tech предлага 4 игри със зомбита които ще излязат през 2019 година:

The Last of Us

The Last of Us беше огромен успех за студиото Naughty Dog и не е изненадващо, че получаваме продължение. Феновете нямат търпение да се върнат към света на играта отново. За щастие вече знаем, че Джоел и Ели се връщат, но изглежда, че не получаваме директно продължение. Вместо това, последната част от нас част 2 ще се проведе няколко години след събитията от първата игра.

Защо толкова харесваме филмите за края на света?

Dying Light 2

Dying Light 2 отново ще постави играчите обратно в свят, изпълнен със зомбита. Всъщност играта ще се проведе петнадесет години в апокалипсиса, където голяма част от човечеството е заличена. Остават само малки области за тези, които искат да потърсят убежище, но тези места често контролират различни фракции.

онлайн игри
iStock/Getty Images

Overkill’s The Walking Dead

The Walking Dead е кооперативен шутър от първо лице, базиран на франчайза The Walking Dead. Геймърите ще трябва да оцелеят заедно в един свят, в който доминират безмозъчни същества, които ядат плът. В рамките на играта играчите ще имат четири различни герои със свои способности и стилове на игра.

Как да оцелеем при масово нашествие на зомбита

Days Gone

Days Gone е екшън-приключенска игра, базирана на зомби апокалипсис. Видеоиграта се разработва под SIE Bend Studio, с която може да сте по-запознати от тяхната серия Siphon Filter. В рамките на играта, играчите поемат ролята на човек на име Deacon St. John, който някога е бил ловец на глави.

зомби игри
iStock/Getty Images


И още:

Зомбита, ФБР, физика: Сериалите с най-високоплатени актьори (СНИМКИ)

В безмилостна битка с "немъртвите"

Има ли общо между зомби и Замбия?

В безмилостна битка със зомбита

Най-секси вампирите в киното и телевизията

Топ 10 на най-ужасяващите чудовища във филмовата история


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук