Идеята за пътуване във времето съществува отдавна и споровете около нея също. Някои хора смятат, че пътуването в миналото и бъдещето е плод на въображението, други пък са на мнение, че хората могат да пътуват по-бързо от скоростта на светлината.

Вижте 4 доказателства, че пътуване във времето е съществувало:

Швейцарски часовник, открит в древна китайска гробница

Китайски археолози открили швейцарски часовник, вграден в старинен саркофаг в гробница в Шанхай. Това откритие е направено през 2008 година. Часовникът бил спрял точно на 10 часа и 6 минути.

Откритието накара много хора да повярват, че някой е пътувал във времето и е оставил часовника там. Други пък смятат, че снимката е фалшифицирана и часовинкът изобщо не е бил откриван в гробницата.

Странното нещо нерачено „Огледала на Козирев" или как се пътува във времето?

Дискове от 1800 година

На картина, рисувана през 1800 година, се вижда мъж, който държи в ръцете си нещо, много приличащо на компакт-диск. А това изобретение става достъпно за нас едва през 80-те години на миналия век. Много хора вярват, че мъжът е пътувал във времето, за да може да покаже това изобретение на хората от миналото.

Ал Билек - мъжът пътувал във времето (ВИДЕО)

Скулптура на астронавт на фасадата на стара църква

Църквата е построена между 1600 и 1800 година, а на фасадата и й има скулптура на човек, облечен в костюм на астронавт. Може би това е ясно доказателство, че един от хората, които са работили по фасадата на църквата, е бил пътешественик във времето.

Ако пътуваш във времето и убиеш себе си, това убийство ли е или самоубийство?

Експериментът "Филаделфия"

През 1943 година американските военни провеждат експеримент с кодовото име „Филаделфия“. Целта била да накарат американски военен кораб да остане невидим за радарите на врага. Според хората на сушата екипажът изчезнал безследно за около 10 секунди. Но всички хора от екипажа на кораба имали една и съща история за случилото се. Те твърдели, че са пътували във времето.