Коледа наближава, а вие имате толкова много приятели, колеги, съученици или роднини, че 3 заплати няма да стигнат, за да зарадвате всички тях с хубави подаръци? Да, това време от годината е колкото вълшебно, толкова и стресиращо. Ето защо Натали от Natali’s Beauty ви е подготвила няколко готини, креативни и сравнително бюджетни идеи за подаръци. Свещи, фенери и рамки вече има навсякъде и то на доста добри цени. Така че ако искате да блеснете с повече оригиналност, вижте нейните съвети:

Буркан с вълшебство


Бюджетен и супер оригинален подарък, който можем да раздадем на купища приятели и колеги е буркан с изненада. А изненадата - направи си сам коледни курабийки. Идеята е следната - напълнете буркана със съставките за любимите ви и изпитани във времето коледни курабийки. Направете го креативно и се постарайте да изглежда добре като изсипвате на пластове в точно пропорции съставките така че сместа не просто да напомня, а да е 1:1 с оригиналната рецепта.

Изпишете ръчно нея на етикет, който след това завържете за буркана. Идейно, вкусно и с оставащ спомен - тайна рецепта.

коледни подаръци
iStock/Getty Images

Подложки за какао

Направете си оригинални подложки за кафе, чай, горещ шоколад. Отидете до някой склад за дърва и изберете дънер с диаметър 7-10 см. Помолете на място там да ви го нарежат на филийки. Въпросните филийки са перфектни за подложки за кафе, чай и други горещи напитки. Можете да ги персонализирате с име или да нарисувате снежинки, снежен човек, коледно дръвче, силует на еленче - каквото прецените, с писец.

Подгответе коледните подаръци отрано (ВИДЕО)

Кошница с изненади

Най-богатият и пълнещ очите подарък е персонализирана кошница с изненади.

Единият вариант е да подберете лакомства, които знаете, че са любими на човека, на к когото подарявате. Но и класиката ще зарадва всеки. В случая можете просто да се спрете на най-различни лакомства и дребни коледни подаръчета, с които да напълните кошницата. Шоколади, бонбони, бутилка червено вино, някакви мезета, коледни играчки - изберете всичко в червени, зелени, златисти цветове, за да е съвсем празнично.

Кошници се продават във всички домашни потреби и само една панделка може да ги превърне от обикновени, в коледни.

Кошница с изненади
iStock/Getty Images


И още:

10 оригинални пожелания за Коледа (ВИДЕО)

Разкриха тайната на идеалния коледен подарък

Това ли са най-ужасните коледни подаръци?