10 признака за мъжката изневяра
10 признака за мъжката изневяра / ThinkStock/Getty Images

Как да се разбере, че мъжът изневерява и в живота му се е появило ново увлечение? Просто бъдете внимателни към дреболиите, които най-често издават силния пол.

1. Мобилният телефон винаги е с него

Първият тревожен симптом е именно този: мъжът не изпуска апарата от ръце. Той е с него навсякъде - в банята, в тоалетната, на балкона, защото на чист въздух по-добре се чувало. Той през цялото време пише дълги съобщения, а на въпроса ти отвръща: „Просто обсъждам бизнес план и новите идеи с колежката". А лицето му е толкова щастливо, сякаш е вкарал в банката един милион.

Наследствена ли е изневярата?

2. Колежката, наричана „Котенце"

Неведнъж си чувала как в края на разговора той каза: „Доскоро, котенце!". На твоя въпрос за котенцето, той отвръща, че ти се е счуло, той е говорил с новата колежка, от която зависите много, включително благополучието на семейството ви.

Затвор заплашва саудитка, заснела изневярата на мъжа си

3. Хляб не ни трябва - работа давай

Той изведнъж заобичва омразната работа. По цял ден прекарва в офиса, направо гори в работата, както се казва. В работата си е стихия, незаменим е и понякога му се налага да остане до сутринта! Не бъди твърде доверчива. Той работи нощем? Защо не провериш?

Австралийка изгори мъжкото достойнство на гаджето си с маша за коса

4. Той има нови приятели

От статистиката и от житейския опит знаем, че повечето си приятели придобиваме в подрастващата възраст, а също когато сме много млади.
Но ето, че той опровергава статистика и намира сума ти нови приятели. Те го канят на футболен мач (който не ти е интересен) или на мъжки запивки (той е толкова уморен и трябва да разпусне). Съществува ли обаче такива приятели?

Перфектната любовница е с руса коса, зелени очи и големи гърди

5. Той е станал много отзивчив

Той лети за помощ на приятелите. Изведнъж всички се сещат за него. Само той може да хукне към приятел посред нощ, на когото се свършил бензинът в колата. Откъде ли се взеха толкова хора, които се нуждаят от неговата именно помощ, и защо ли той е станал толкова отзивчив? Преди не си забелязвала това.

Мъже vs Жени (Инфографика)

6. Той е започнал да следи за външността си

Разбира се, нищо лошо няма в това, още повече ако той го е правил и преди. Но ако по-рано биреното коремче изобщо не му пречеше, сега той е станал привърженик на здравословния начин на живот, започнал е да ходи на плуване, има и фитнес инструктор. Това все поводи да се замислиш. Особено ако е започнал да се грижи повече за ноктите и си сменя прическата. Всичко това са червени лампички.

Мъжете, които са добри любовници и са склонни да простят изневяра

7. Той е станал раздразнителен

Всяка твоя молба предизвиква буря от негодувание. Ако преди си забравила да купиш хляб и си го молила да отскочи до хлебарницата, това не е предизвиквало у него реакция от типа на: „Къде ти е акълът? Ще се върна късно, всички магазини ще бъдат затворени, можеш сама да отскочиш, това няма да ти попречи". Такива реакции са свойствени на неверниците.

15 любопитни факта за изневярата

8. Той ревнува

Той си мисли, че щом изневерява, тя също би могла да го направи. Става много подозрителен, напряга се, когато разговаряш с някого по телефона, внимателно те оглежда и сякаш те помирисва. Обземат го безпричинни изблици на ревност.

Учени откриха ген на съпружеската изневяра

9. Той има нови увлечения

Например ново хоби. Той вече не сглобява корабчета или самолетчета и у дома, неговото увлечение е сериозно и изисква сериозни финансови разходи. Може би той се увлякъл по голфа или е влязъл в престижен клуб? Котенцето иска немалки разходи.

Има ли връзка между дължината на пръстите и склонността към изневяра?

10. Сексът се е променил

Привидно сексът като че ли е нормален, може би дори се занимавате с него по-често отпреди, пък и той е все така нежен както и през медения месец. Но душата ти не го чувства, вече всичко прилича на механично действие - нищо повече. Човек е устроен така, че промяната в живота, особено от емоционален характер рефлектират върху поведението. Той може и да ви лъже, но тялото не лъже и душата не може да бъде измамена.

Източник БГНЕС