Австралийка изгори мъжкото достойнство на гаджето си с маша за коса
Австралийка изгори мъжкото достойнство на гаджето си с маша за коса / ThinkStock/Getty Images

Австралиец се подложи на болезнено изпитание, като позволи на приятелката си да му изгори пениса с маша за коса, съобщава безплатният в. "Метро".

15 любопитни факта за изневярата

Приятелят на 22-годишната Бронуин Паркър сам си бил виновен за жигосването. Той сключил договор с нея, че ако й изневери, тя ще потърси реванш по този жесток начин. Името на изгорения с машата не се споменава. Но той получил наказанието си и сега трябва да минат цели две години, за да се излекува напълно от изгарянията.

Изневяра в проценти

Чаровната Бронуин Паркър е от град Маунт Баркър в Южна Австралия. Тя обясни на полицията, че е поставила половия орган на изневерилия само за няколко секунди в машата й за изправяне, като си мислела, че той ще получи изгаряне като от слънчеви лъчи.

"Отначало се оформи кафеникав цвят и не изглеждаше толкова зле, коментира австралийката, приложила наказанието. Изглеждаше малко като сготвено месо".

Японка заля с вода колекцията Apple на невярното си гадже (СНИМКА)

Нещата опрели до съд и съдията Пол Мъскат не видял смешната страна на нещата, тъй като пострадалият се сдобил и с психична травма. А пенисът му няма да функционира нормално още дълго време. Бронуин Паркър получила 9-месечна условна присъда за деянието си.

Източник: БТА