/ ОД на МВР-Смолян
Специализирана операция по линия престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, както и противодействие на битовата престъпност се провежда в Старозагорско, съобщиха от полицията.

Има изградени КПП-та на вход-изходните точки на Николаево, Гурково и Паничерево.

ОД на МВР-Смолян

От началото на предизборната кампания за предстоящите парламентарни избори до момента в Областната дирекция (ОД) на МВР в Стара Загора са подадени два сигнала, съдържащи информация за нарушения в изборното законодателство.

Това каза пред журналисти в Гурково началникът на отдел "Охранителна полиция" при дирекцията комисар Антон Иванов, предава БТА.

Акция срещу купения вот се провежда и в Смолянско. Действията са насочени към предотвратяване на евентуални нарушения на изборното законодателство и осигуряване на реда по време на предстоящите избори.

ОД на МВР-Смолян

Проверките обхващат търговски обекти, заложни къщи, кредитни институции и други места, за които съществува риск от свързани с изборния процес нарушения, както и моторни превозни средства и лица, съобщиха от ОД на МВР.

ОД на МВР-Смолян

За засилване на контрола са изградени контролно-пропускателни пунктове (КПП) на територията на областта, където се проверяват преминаващите превозни средства.

Комисар Иван Демирев, началник на "Охранителна полиция" в Oбластната дирекция, разясни в началото на операцията нейния ход.

ОД на МВР-Смолян

Той призова гражданите да съдействат, като подават сигнали при съмнения за нередности и да проявяват търпение при проверките, които са част от мерките за осигуряване на сигурност и спокойствие по време на предстоящите избори.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня