"Хомосексуалистите във властта се крият. Това ги прави зависими от хора, които разполагат с тайни записи на това, с което се занимават", заяви за "Здравей, България" по NOVA лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. Преди дни от трибуната на парламента той, раздразнен от изказване на свой колега депутат, каза: "Няма да допусна откровен хомосексуалист да ми задава въпроси имам ли право да бъда някъде".  

Марешки настоява депутатите да декларират зависимости - алкохолна, наркотична, хомосексуална

По повод надигналото се след тези думи недоволство, той коментира, че хората просто не са го разбрали: "Всеки е свободен да прави с живота и тялото си каквото иска". 

Марешки: Депутати пият, пушат и употребяват наркотици

"Не мога да разбера защо хомосексуалистите във властта се крият. Явно го считат за нещо срамно. Защо се показват по площадите, когато са свободни хора, а като влязат във властта и от тях зависят решения за хората в България, се крият? Това ги прави зависими. Някой такъв ще ни вкара във война с Русия", коментира той.  

Има ли място "езикът на омразата" в пленарната зала?

Попитан дали в парламента има наркомани, той отвърна: "Не съм докосвал наркотици и не пия алкохол. Не съм виждал други наркотици, освен тези, които продавам легално в аптеките си". 
 
nova.bg