Никога нито аз, нито който и да е от моите служители, не е нанасял каквито и да било удари на Благой Андонов - бившият наш служител. Това коментира по NOVA бизнесменът Велико Желев, след като беше освободен от ареста срещу гаранция от 20 000 лева.

За обвинението, че е изнудвал Андонов да подпише задължение за 68 000 лв., каза: „Това е повече от смешно. Той е откраднал много повече пари”, каза Желев.

„Ако го освободя по взаимно съгласие, той ще отиде при други колеги и ще продължи да краде нагло по същия начин”, поясни задържаният строителен предприемач.


Велико Желев излиза от ареста срещу 20 хил. лв. гаранция

По думите му Андонов е извършил сериозни злоупотреби.

„Първо, дойдоха от финансовия отдел и ми казаха, че много настоявал да бъде платена фактура от 16 000 лв. за един софтуер. Оказа се, че такъв няма. Г-н Андонов е подписал протокол за приемане на софтуера”, каза още Желев.

„Когато се разделихме, бяхме в моя кабинет. Поканихме всички хора, които бяха в офиса в съседната зала и излязохме заедно, без да има напрежение. Пред колегите той каза защо напуска – защото злоупотребил с пари”, категоричен бе бизнесменът.
NOVA