/ БТА
"Бойко Борисов е патологичен лъжец". Това заяви във Facebook лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„Той лъже не само когато има интерес, а и защото явно изпитва удоволствие от лъжите. Има такива хора и Бойко Борисов е техен представител“, пише още Трифонов.

Борисов: Ако Нинова не се беше дръпнала, щеше да има правителство с първия мандат

„Гледах по телевизията днешната му лъжа - той каза, че имало договорено правителство с участието на „Има такъв народ“ и че първоначално министър на транспорта щял да бъде Гроздан Караджов. Това е лъжа. Гроздан Караджов би бил перфектен министър на транспорта, но никой не е водил никакви преговори по никакъв начин за никакви хора между ГЕРБ и „Има такъв народ“, коментира още лидерът на ИТН и добави: „Знам това, защото аз съм лидер на „Има такъв народ.“

Нинова: Борисов лъже, че сме договорили министрите с първия мандат

„Всеки може да каже всичко в българското публично пространство. Но ако Бойко Бориков, Кирил Петков и Асен Василев ви кажат „Добър ден“ - погледнете къде е слънцето. Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев са еднакви, защото на лъжата краката са къси. Неслучайно сега са в коалиция - защото любовта не е да се гледате в очите, а да гледате в една посока. А с тях вървят ли двама – тия двамата са от ДПС“, посочва още Слави Трифонов.

Лидерът на ИТН коментира и изобра на новото правителство.

"Преди малко станахме свидетели на най-неморалното и безпринципно правителство гласувано след 1989 година. В него победи любовта към властта на влюбените крадци от една страна и влюбените лъжци от друга".

Това заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов в изявление във Фейсбук.

Парламентът реши: България вече има редовно правителство с премиер Николай Денков

"Имаме правителство, в което министрите предварително се съгласиха да уволняват и назначават законно в държавната администрация, да заобикалят изискванията за еврозоната и Шенген, да си направят собствено МВР, за да им е удобно за местните избори да пазят имунитета на Бойко Борисов и да не нападат ДПС".

"Това е първото правителство в демократичната история, което всеки би искал да свали още на следващия ден", каза още Трифонов и завърши с призив "Оставка".