Напредъкът на България зависи от гласовете на хората. Страната има нужда от стабилно правителство с ясни политически приоритети и цели“. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Добрич Деница Сачева, след като пусна гласа си в СУ „П.Р.Славейков“ в града.

Тя посочи, че е гласувала за хората, които доказано знаят и могат да решават проблеми, както и за силно представителство на област Добрич в следващия парламент, с което да се отстояват интересите на добруджанци да живеят по-добре.

Деница Сачева гласува
БГНЕС

Зимата ще бъде трудна и семействата и бизнесът имат нужда от сигурност и предвидимост. За преодоляването на кризите ще са необходими спешни мерки, сред които овладяване на инфлацията и цените на енергоносителите и бързото стартиране на европейските програми и проекти, подчерта Сачева и допълни, че ГЕРБ ще положи усилия да бъде съставено правителство.

ЦИК: Изборният ден започна с проблеми с машините и закъснели членове на СИК

Деница Сачева гласува
БГНЕС

Тя призова гражданите да бъдат активни, за да не влиза страната отново в спирала от избори, апатия и недоверие. „Хората се умориха, но без тяхното участие няма как да тръгнем напред. Повече се съжалява за това, което не си направил, отколкото за това, което си направил. Затова не само, че е добре повече хора да гласуват, но и да убеждават други да го правят“, заяви още водачът на листата. 
БГНЕС