Разкриха убиеца на двамата възрастни от Пазарджик
Разкриха убиеца на двамата възрастни от Пазарджик / DarikNews.bg, архив

Задържан е извършителят на жестокото двойно убийство на двойка възрастни хора, извършено късно снощи на ул. „Дунав” в Пазарджик, съобщи говорителят на ОД МВР Мирослав Стоянов. Това е 30-годишният Иван Николов, живеещ на съседната улица „Янтра“.

Той е и стрелецът, ранил днес сутринта две жени с въздушна пушка. И за двете престъпления в разследването е установено, че са негово дело.

Прокуратурата повдигна обвинения на 30-годишен мъж за убийството в Пазарджик

Днес му е повдигнато обвинение от Окръжната прокуратура-Пазарджик и срокът на задържането му е удължен със 72 часа. Предстои да бъде внесено искане в Окръжен съд-Пазарджик за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Жестоко убийство на възрастно семейство в Пазарджик

Кървавото клане е извършено снощи, то бе разкрито след подаден до полицията сигнал от съседи. Пристигналите на място служители на реда намерили труповете на 77-годишния Асен и 69-годишната му жена Василка с по няколко смъртоносни прободни рани.

Мъж простреля две жени с въздушна пушка в Пазарджик

Докато полицаите правели първия оглед, започнала стрелба с въздушна пушка. Две жени от квартала са ранени леко в краката. Така е заловен Иван Николов, който се оказва стар познайник на органите на реда, криминално проявен и наркозависим. В миналото е арестуван за притежание на дрога и кражби.