/ ВМА
"Преживяхме няколко много трудни години. Изпитанията, на които бяхме подложени, ни накараха да излезем от рамката и да погледнем на нещата от различен ъгъл. Сплотеността, взаимното доверие, споделените знания и несломимият дух обаче ни дадоха възможност да приемем тези премеждия като възможности. И го направихме – достойно и с чест!". Това казва в своето новогодишно послание началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски.



"Искам искрено и от сърце да благодаря на всички Вас, колеги, за куража и положените усилия, благодарение на които ние успяхме да се справим с всички предизвикателства и ВМА продължава да е първа сред първите", каза още ген. Мутафчийски. 

"Предстои една година с много неизвестни. Но съм убеден, че с нови сили и с премерени, но уверени крачки ще постигнем още по-големи резултати и ще продължим да растем. Защото следваме правилната посока, имаме идеи и мечти. Имаме отбор от съмишленици, устремени да достигнат нови върхове по пътя към успеха!", казва още началникът на ВМА. 

"Колеги, благодаря Ви за професионализма и всеотдайността! Горд съм, че се съхранихме като екип. Горд съм, че сме пример за всички! Желая на всички Вас и Вашите семейства да бъдете здрави, да има надежда и благополучие в домовете Ви", пожела генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски.