Протестиращите обещаха изненади в навечерието на третото Велико въстание
Поредна 74-та вечер на протести, предава NOVA. В центъра на София - в така наречения "Триъгълник на властта", като към този час започват да се събират недоволните от властта.

БГНЕС

Исканията им остават непроменени - оставка на правителството, на главния прокурор и предсрочни избори. Традиционно около 21:00 часа, те поеха към "Орлов мост".

БГНЕС

В навечерието на Третото Велико народно въстание, насрочено от неформалните организатори от „Отровното трио“ за 22 септември - Деня на независимостта, протестиращи са подготвили изненада, която засега остава в тайна. „Подгответе си яйца и домати. Ще ви водим на място, на което не сме ви водили досега“, загатна адвокат Николай Хаджигенов за деня преди 22 септември.
 
 
Поредна 74-та вечер на протести

Поредна 74-та вечер на протести

Публикувахте от Новините на NOVA в Неделя, 20 септември 2020 г.

За пореден ден върху фасада на сградата на Партийния дом бяха прожектирани и кадри с политически изказвания, показващи неспазени обещания от страна на властимащите.

БГНЕС

Едно от тях, което предизвика най-голямо недоволство сред хората бе на кмета на София Йорданка Фандъкова, която на няколко пъти заявява, че за кратък период от време ще бъде решен въпросът с детските градини в столицата.

БГНЕС

Протестът протича мирно, в района на "Триъгълника на властта" продължава да има значително полицейско присъствие

БГНЕС

Снощи имаше хвърляне на яйца по бившия партиен дом, сега - сграда на парламента, както и кратка блокада на „Орлов мост”. 
nova.bg