До 15-20% по-ниски цени на почивката през лятото, може да получите, ако планирате отпуската си още сега. При резервация до края на февруари и плащане до месец след това, ще се възползвате от наистина примамливите оферти на туроператорите.

Страните от Балканите могат да привличат повече туристи с общ продукт

Ако сте почитатели на курорта Слънчев бряг, в момента може да резервирате седмична почивка в двойна стая на база "ол инклузив" за около 400 лева на човек. За тази сума ви се полагат изхранване, басейн, шезлонг и чадър.
 
Ако тези цени ви се струват високи, дори и с 20-процентното намаления за ранно записване, може да изберете не толкова населена и популярна дестинация, като Синеморец, например, провери NOVA.
 
Морските ни курорти са в топ 5 за руснаците

Там в зависимост от периода, в който искате да се радвате на морето, цените варират. Седмица в пиковия сезон - юли и август, ще ви струва между 700 и малко над 800 лева на човек. Доста по-евтина ще е почивката ви през май или септември - седмицата ще ви струва малко над 300 лева.
 
Ангелкова: Лято 2016 е рекордно за българския туризъм

Ръст до 7-8% на туристите през лятото, прогнозира  министърът на туризма Стела Балтова. Същите прогнози правят и от Съюза на собствениците в Слънчев бряг. От там уверяват, че голяма част от хотелите по Южното Черноморие вече да продали базата си за сезон лято 2017-а.
nova.bg