"Скептичен съм към идеята представителите на ГЕРБ-СДС да се договорят с нас за ротацията", допълни той
Скептичен съм към реалната идея за това колегите да се договорят с нас и имам чувството, че се правят моноспектакли, които да стигнат до потенциални избори. Това заяви Кирил Петков от ПП-ДБ в отговор на днешното изказване на Бойко Борисов.

Напомняме, че Борисов заяви, че на 5 март ще представят коалиционното споразумение, на 6 ще го дадат на ПП-ДБ да го четат, а 8 март Денков и Габриел ще са приключили оценката на министрите.

Борисов: Ако на 8 март не се разберем, отиваме на избори

"Това, което ме озадачава, е, че оценките на министрите на Денков са готови от четири седмици и чакаме оценките на Мария Габриел. Нашето предложение беше дадено на ГЕРБ на 20 февруари - никакъв обратен официален отговор. В понеделник Бойко Борисов имаше лична покана от мен да седнем да говорим по всички въпроси. Вместо това аз разбрах, че те ще ни дадат техния документ в деня на оставката, а дотогава ще се случват тези моноспектакли - няма никакъв смисъл от това", допълни Петков.

Според него "няма смисъл да дават документа в деня на оставката" и "има явна стратегия да се бавят нещата до последния момент". "Ако стане грешка, няма достатъчно време или се опитват чрез пресиране на времето да постигнат някакви резултати - то отговорността ще е изцяло тяхна", категоричен бе той. 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня