/ БГНЕС
Когато ви е трудно и имате нужда от подкрепа, сте с ДПС, а когато имате нужда да се доказвате, започвате да се катерите по гърба на ДПС.

Това заявява председателят на движението Делян Пеевски, цитиран от пресцентъра на партията.

Днес, когато повече от всякога партиите от управляващата “сглобка” търсят изход от кризата, която сами създадоха, искам да им напомня, че всичко, което се случи в този 9-месечен мандат, което е правилно за България се случи с подкрепата на ДПС. Решавали сме всички важни кризи на държавата. Да престанат да се упражняват и да се катерят на гърба на ДПС и хората, които представляваме, апелира Пеевски.
 
В последните 10 години на гърба на ДПС, почетния председател д-р Ахмед Доган и мен, всякакви хора направиха кариера, а после идваха при нас да чукат на вратите ни и да искат подкрепа. Когато ви е трудно и имате нужда от подкрепа, сте с ДПС, а когато имате нужда да се доказвате, започвате да се катерите по гърба на ДПС. Това с опитите да използвате ДПС като универсалния виновник за собствените си провали трябва да престане веднъж завинаги.
Делян Пеевски

Председателят на ДПС подчертава, че ролята движението за "евроатлантическия път на България е неотменима" и добавя: Всичко хубаво и правилно за България ще се случва с подкрепата на ДПС и занапред.

От движението добавят и две снимки, за които е написан следният послеслов: Кадрите, публикувани тук, са само малка илюстрация за конструктивното и отговорно участие на ДПС в решаването на всички възникнали кризи през тези 9 месеца.
 

ДПС СТОПКАДРИ
Пресцентър ДПС

ДПС СТОПКАДРИ
Пресцентър ДПС

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня