Корнелия Нинова
Корнелия Нинова / БГНЕС
Нинова: Борисов изпуска нещата от контрол
94153
Нинова: Борисов изпуска нещата от контрол
  • Нинова: Борисов изпуска нещата от контрол
БСП излезе с поредни критики към управлението на премиера Бойко Борисов. Според социалистите министър-председателят е изпуснал нещата от контрол, а в държавата се усеща нестабилност.
Корупция и скандали раздират страната, започна с критиките към властта лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова подкрепи протеста на полицаите и ги призова да не спират

"Все още правителството няма управленска програма. Започнаха корупционни скандали, които до днес продължават. МВР заплати срещу учителски заплати-противопоставяне на едно съсловие с друго, което за нас е абсолютно недопустимо. Започнаха протести-на майките с деца с увреждания, на лекари, в МВР. Това показва една нестабилност и напрежение в обществото. Улисани в тези ежедневни скандали, тихомълком не забелязахме, че взеха нов заем от близо 400 милиона лева", коментира Нинова.

Нинова: Борисов извършва тежък грях в политиката (ВИДЕО)

По повод протестите в Асеновград от последните дни, от БСП коментираха, че се прави опит отговорността да се прехвърли на кмета награда,  а всъщност проблемът е национален.

Корнелия Нинова
БГНЕС

"За нас решението се състои в две думи-справедливост и правила. Без да настройваме една общност срещу друга, все пак законите и правилата в България важат за всички еднакво", посочи лидерът на червените.

Граждани, футболни агитки и рокери протестираха в Асеновград (СНИМКИ)

Нинова допълни, че Борисов се опитва да тушира напрежението между ГЕРБ и президента Румен Радев и призова вместо с Цветан Цветанов да се правят на доброто и лошото ченге, да си вършат работата.