Дни преди мача си със световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа, Кубрат Пулев сподели в социалните мрежи емоционално послание към всички българи.

Кубрат Пулев със специална подкрепа от Андреа за мача му с Джошуа

"Мисля си понякога, защо въпреки всичко, толкова обичам България? България е велика не само, защото е на това географско местоположение и притежава огромни ресурси, а защото има удивителен интелектуален потенциал.
 
 

Мисля си понякога, защо въпреки всичко, толкова обичам България? България е велика не само, защото е на това географско...

Posted by Kubrat Pulev on Tuesday, 8 December 2020


България е велика не, защото иска да доминира над другите, а защото е била цивилизационно ядро и е майката на първообраза на езика, на който милиони хора днес говорят. Хората й са с огромни сърца, които могат да обичат и да прощават!

Наши владетели са спирали нашествията в Европа на нашественици от други култури. България е велика, защото е родила безброй таланти в науката, в културата, в изкуството и спорта.

България е била водена от велики владетели и знам, че може да бъде решаващ фактор на европейската и световната сцена. България е уникална, защото пази своите изконни ценности, а не имитира всяка поредна мода",
написа той.

Кобрата ще има специална подкрепа по време на битката. Певицата Андреа загатна в социалните мрежи, че заминава за Лондон, за да бъде плътно до боксьора.

Джошуа за мача с Кобрата: Готов съм за война, нямам търпение

Антъни Джошуа пък днес предупреди претендента за титлите Кобрата, че е "готов за война" преди сблъсъка им на "Уембли Арена" в Лондон в събота вечер.