/ Facebook/ Бойко Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново събра млади членове на партията на среща, като пред тях той обвини служебния кабинет, че прави предизборна кампания.

„Продължаваме да имаме срещи с 10-20 младежи в централата. Много съм обнадежден, защото има много подготвени и лоялни хора. Много по-силна е сплавта между младежите и утвърдените партийни лидери, когато сме в опозиция. Ние слагаме младото поколение на първа линия, за да може да се подготви следващите дни за изборите“, заяви Борисов.

По думите му това не са честни избори - „да направиш предизборен щаб от министри и заместник-министри без нито една друга институция, която да контрирала“.

Служебният кабинет е предизборен щаб, защото те си позволяват да говорят срещу партия, без значение коя е, само за да проведат изборите. Единственото, което не правят, е да подготвят честни избори“, категоричен е Борисов.

Той коментира и скандала с подслушването на политиците.

„Те нямат нищо. Ако не намерят, ще изфабрикуват записи така, както направиха миналото лято. Те така обичат да ходят по студиата в телевизиите и да говорят. Атанасов говори за 32 подслушвани министри, Хаджигенов за 82. Излиза, че само аз не знам кои са подслушваните, а всички други знаят", подчерта Борисов.

"БСП си вкарват министри, за да управляват през задния вход. Ние ги пребихме на изборите, нека веднъж и те да спечелят изборите и тогава да управляват", допълни той.