Атанас Камбитов
Атанас Камбитов / Община Благоевград
„Чувствам се разочарован. Нормално, но това е оценката на гражданите и аз я приемам такава, каквато е“. Това заяви загубилият балотажа в Благоевград кандидат за кмет на ГЕРБ Атанас Камбитов.

Първи официални данни от ЦИК за резултатите от балотажа

„Явно някъде аз съм сгрешил. Времето ще покаже дали съгражданите ми, с този свой избор, и те не сгрешиха“, каза Камбитов в първи си коментар след края на изборния ден. По предварителни данни в Благоевград на кметския стол ще седне подкрепеният от БСП независим кандидат Румен Томов.
 
 

 

Публикувахте от Atanas Kambitov в Неделя, 3 ноември 2019 г.


„Работил съм и работя винаги за Благоевград. Направихме много. Нямам логичен отговор за това решение на благоевградчани“, подчерта още Атанас Камбитов, който управлява областния град два мандата. 

Борисов: Не е нормално толкова пъти подред да ги побеждаваме, доскучава (ВИДЕО)

Според него той ще завещае на своя опонент един напълно обновен град, в който са реализирани големи инфраструктурни проекти. Във връзка с острото изказване на лидера на партията Бойко Борисов заради изборния резултат, Камбитов коментира: „Нормално е да се изкаже остро. Ядосан е. При положение, че на Благоевград се даде толкова много. Наистина много“.