/ NOVA
Актрисата Диана Димитрова направи списък с топ 3 слухове по нейн адрес, които публикува в профила си във Фейсбук. По думите ѝ тези слухове "се разпространяват в актьорската гилдия от ''дами''.

Актрисата Диана Димитрова разкри, че е станала жертва на насилие
 
"1-во: Разбрах, че преди години съм родила и сега ще Ви втрещя, родила съм и съм изоставила детето си в дом!  2-ро: Преди година ''сериозни'' сайтове са написали статии, че съм бременна и не знаем кой е бащата.  3-тото си го знаете ''Мили хора, пазете си децата'
Диана Димитрова

"Преди да са тръгнали други грозни слухове, скъпи хора, трябва да знаете, че напускам театъра. Не ме виждате никъде по телевизията, защото отказвам участия. Приета съм в една от най-добрите академии в света за 3D и 2D анимация! Успях да се преборя на изпитите! За мен беше чест да бъда Ирина в театъра след голямата - Невена Коканова! 63-тото последно представление с мое участие ще бъде в София. Беше чест и да съм д-р Огнянова, въпреки трудностите и да притежавам най-ценната награда, тази от Вас за най-любима актриса", написа още актрисата.Припомняме, че Софийска районна прокуратура се самосезира през 2022 г. след информация, оповестена от актрисата Диана Димитрова във Фейсбук, в която твърди, че преди години по време на снимки на "Откраднат живот" е станала жертва на насилие. След това актьорът Юлиан Вергов заведе срещу колежката си за клевета. 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня