/ Gulliver/Getty Images
Скандалното ранчо на Майкъл Джексън може да бъде разрушено след последните обвинения в злоупотреба с деца, прогнозират известни американски брокери пред в. "Сън".

Агенцията собственик на имота се бори да продаде разположеното в Калифорния на площ от 2700 акра имение „Невърленд“, след като намали цената от 100 млн. долара през 2015 г. до 31 млн. долара днес.

Имението на Майкъл Джаксън „Невърленд“ отново се продава

Имотът се появи отново на пазара след появата на документалния филм „Да напуснеш Невърленд“, който подробно описва поредица от срамни случаи, разказани от жертви на педофилските наклонности на покойната звезда, която почина през 2009 г.

Един от съоснователите на брокерската къща „Property Solvers“, заяви пред Дейли Стар Онлайн, че собствениците вероятно ще решат да намалят загубите си и да унищожат имението.

Братята на Майкъл Джексън: Съмнителни герои започнаха да изпълзяват от тъмното

"Подозирам, че повечето от него ще бъде разрушено, защото се съмнявам, че много от купувачите на имоти ще искат да запазят наследството на Майкъл Джексън след този шокиращ документален филм. Може да има и такива, които биха реиновирали „Невърленд“ по някакъв начин, но според мен това би било обречено на провал“, обясни той.

Gulliver/Getty Images

Опра Уинфри подготвя телевизионно предаване в защита на Майкъл Джексън

Той добави, че дори ако бъде продаден, имотът "без съмнение е на загуба", защото "тъмният облак около Майкъл Джексън ще окаже влияние на продажната цена".
БГНЕС