Около 100 жители на град Бяла черква имаха възможността да се запознаят с програмата на ГЕРБ лично от втория в областната великотърновска листа Евгени Стоев. С него бяха още представителят на община Павликени сред  кандидатите за народни представители Марияна Добрева, младият Георги Давидов и директорът на местното Бюро по труда Илийка Иванова.

В Бяла черква можеше да се случи много през последните години, но пвечето неща  зависят от кмета на общината, категорична бе Марияна Добрева. Днес повечето партии участват в наддаване и дават неизпълними обещания. Ние обаче поемаме реални ангажименти, но и признаваме допуснатите грешки, каза пред присъстващите Евгени Стоев. За нас е чест, че Цветан Цветанов е водач на нашата листа, заяви Стоев. Всички виждаме колко негативизъм изливат опонентите ни върху нас, но това няма да повлияе на избора на разумните хора, каза още той. По негови думи, след изборите ГЕРБ започва борба за запазване на всяко едно работно място, като акцент в програмата е малкият и средният бизнес. Думите на Евгени Стоев бяха посрещнати с бурни аплодисменти. „Много политици могат да вземат пример от Вас като професионалист. Заповядайте по- често сред нас", каза на Стоев възрастен жител на Бяла черква.

"До преди 2009 г. всички партии изкарваха пари от държавата. От 2009 година насам ГЕРБ показа, че е единствената партия, която вкарва пари в държавата - над 10 милиарда усвоени и още 32 милиарда договорени европейски средства", каза Георги Давидов. Той изрази мнение, че за страната ни е постижение по-ниската младежка безработица в сравнение с Италия, Испания и Гърция. "Убеден съм, че ако ГЕРБ спечели ще продължат да се случват все по-хубави неща за страната ни. Нека младежите постъпят отговорно като гласуват с бюлетина номер 15", призова 28-годишният кандидат за народен представител.

Същия призив отправи към присъстващите и една от любимите певици на българите - Мими Иванова, която заедно с Развигор Попов излезе на сцената след края на работната част от срещата. С „Петнадесет лалета" тя поздрави кандидатите на ГЕРБ и им пожела успех, а последвалите хитове като „Лодка в реката" буквално просълзиха някои от присъстващите.