Мегазвездата Филип Киркоров изнесе уникален шоу спектакъл на великотърновска сцена. Кралят на руската поп музика “взриви” снощи Двореца на културата и спорта “В. Левски”. Залата беше препълнена от хиляди почитатели на певеца, които заедно с него пяха любими руски и български хитове.

Велико Търново е един от четирите български града, в които руската мегазвезда представя грандиозния си спектакъл “Другой”. В него е използвана 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлини, анимационни и компютърни ефекти, а така също фойерверки и пиротехника. Сцената на шест нива бе един от най-ефектните моменти в програмата. По време на двучасовото шоуто Киркоров и балетът смениха повече от 20 атрактивни визии.

Това бе първото представяне на популярния изпълнител пред великотърновската публика. “Гордея се, че съм българин”, каза Филип Киркоров по време на концерта и развя на сцената българския трикольор. Роденият във Варна певец сподели, че все още сънува на български и предизвика бурни аплодисменти. Овациите не спираха през цялото време, а Киркоров на няколко пъти слезе от сцената и пя сред своите малки и големи почитатели.

Руската звезда пристигна за концерта си в старата столица с три тира техника и над 50 души екип, сред които балет, личен диетолог, гримьор, фризьор и технически състав, който изгради супермодерната сцена в ДКС.



Мултимилионното шоу "Другой" е най-скъпата, бляскава и зрелищна програма, създавана от Филип Киркоров. Това шоу няма еквивалент както по брой на посетилите го зрители, така и по количеството награди, което е спечелило. След премиерата му преди три години в Кремълския Дворец, незабравимото представление са посетили повече от милион зрители в Русия и целия свят.