Варненски рапър реши да припечелва по нестандартен начин. Емигриралият в Испания Гошо от Почивка започна да прави песни по поръчка.

Поръчково парче струва 20 евро и се прави само за два дни. Парите се пращат предварително, заедно с кратко инфо, което рапърът ползва за текста. Готовото парче се изпраща обратно по електронна поща, обяснява Гошо от Почивка във Фейсбук страницата си.

В популярна мрежа за видеосподеляне рапърът имигрант качи няколко от платените си песни. Не се съмнявайте, музиката е текстовете са напълно в негов стил...

Ето още едно музикално посвещение в стил „Гошо от Почивка"...

Освен песен, роденият във Варна изпълнител предлага и видеоклип. Той обаче струва 30 евро. За тази пари се предлага клип в стил GP - самобитният варненец рапира на фона на красив пейзаж, лъскава кола или як графит.



33-годишният Георги Кирилов, по-известен като Гошо от Почивка (GP), е роден и израснал във Варна. От 15 години живее в Малага, Испания. Ъндърграунд рапър, известен с пиперливия си език и забавните рими.

GP е един от най-продуктивните български музиканти. Няма издадени албуми в търговската мрежа. Зад гърба си непризната официално рап звезда обаче има стотици песни, повечето от които са нецензурни текстове.

Самобитният рапър има слабост към популярни свои сънародници. Дотук варненецът е възпял Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Кубрат Пулев и Бойко Борисов. Посвети песен и на „Лудогорец" след техните спортни успехи. Гошо от Почивка е посвещавал песни и на певиците Камелия и Поли Генова.