69-годишна жена е обвинена за убийството на 13 години по-младия й съпруг. Инцидентът е станал в неделя надвечер в апартамент в жк „Младост” в Белослав. Сигналът за убийството е подаден в полицията от дежурния лекар в града. Той съобщил, че е намерил мъртвия мъж с прободна рана в гърдите. Според жена му с инициали Р. Ант. двамата се скарали и мъжът й се пробол сам с нож.

При незабавно предприетите оперативно издирвателни действия от полицията е установено, че към момента на свадата и последвалата смърт в апартамента, в съседната стая е спял 46-годишният син на чужденката.

При извършения оглед на на местопроизшествието са открити множество ножове, които са предадени за експертиза. Разпитани са съседи на семейството. За 24 часа са задържани съпругата на мъртвия и сина й. Според извършената днес аутопсия смъртта е настъпила вследствие на една прободна рана от нож.

Според събраните доказателства автор на престъплението е 69-годишната жена. Повдигнато й е обвинение от прокуратурата за умишлено убийство. 

Уличената е руска гражданка със статут на постоянно пребиваваща в България.