Магическо шоу, с фокусите на Мистър Раксон, подари ГЕРБ - Мъглиж на децата от града и село Ягода. В подбалканския град то се проведе в НЧ „Пробуда" и събра учениците от първи до четвърти клас на ОУ „Христо Ботев", и децата със специални потребности от училище „Д-р Петър Берон" в Мъглиж.

На прекрасното магическо шоу, продължило близо два часа, присъстваха 165 деца, техните учители, родители, Господин Господинов - кмет на Община Мъглиж и част от общинското ръководство на ГЕРБ в Мъглиж.

Във физкултурния салон на ОУ,, Христо Ботев" в с. Ягода на магическите фокуси се радваха децата от предучилищната група на ОДЗ ,,1- ви Юни" в селото, ЦДГ „Радост" - с. Юлиево и учениците от първи до шести клас на основното училище. Под ритмите на приятната музика децата се насладиха на вълшебствата сътворени от Мистър Раксон и неговия екип.

Инициативата за малчуганите „С грижа за децата" ще бъде проведена и в останалите населени места от общината, каза общинският председател на ГЕРБ в Мъглиж д-р Душо Гавазов.



Целта ни е да внесем разнообразие в сивото и монотонно ежедневие на нашите деца. Магическото шоу е част от мащабна благотворителна кампания под мотото ,,С грижа за хората". Тя ще включва няколко инициативи през следващите месеци - ,,С грижа за децата", ,,С грижа за възрастните хора", ,,С грижа за хората в неравностойно положение", ,,С грижа за най-маргинализираните слоеве от различните етноси".